@Home

Kerk zijn is voor de EGZ niet iets wat zich beperkt tot de zondag. Ook door de week organiseren we tal van activiteiten. Eén van die activiteiten is @Home. @Home, omdat het bij iemand thuis plaatsvindt. Iemand die zijn of haar huis openstelt voor een groep mensen om elkaar zo mogelijk wekelijks te ontmoeten. Een groep die zo klein is dat er altijd plaats is voor een gast.

Gezelligheid en openheid

Een @homegroep is een kleine groep mensen die met elkaar precies dat doet wat we als kerk in het groot ook doen: van elkaar leren, voor elkaar zorgen, elkaar bemoedigen en met elkaar delen wat je hebt geleerd over Jezus en de Bijbel. Omdat de groep klein is, is er aandacht voor iedere deelnemer. Het is gezellig en er is openheid, warmte en liefde voor elkaar.

Waar en wanneer?

Een @Homegroep komt iedere twee weken bijeen. Er zijn groepen die zich richten op een specifieke doelgroep en er zijn groepen van gemengde samenstelling. Voor iedere groep geldt dat je er van harte welkom bent. @Home is er namelijk niet alleen voor mensen die de EGZ regelmatig bezoeken, maar ook voor degene die dat niet doet.

Kijk hier waar een @Home groep is bij jou in de buurt.